Over ons

Snackbar grillroom Lotus is al ruim 17 jaar een begrip in het hartje van Den Haag en voor eigenaar Isam Jamal staat kwaliteit bovenaan.

Isam had voordat hij zijn zaak in 2001 opende al jarenlang ervaring in de horeca. In het land van herkomst werkte hij al in de horeca en ging hiermee verder toen hij in Nederland kwam.
“In de 7 jaar voordat ik mijn eigen zaak opende heb ik veel ervaring opgedaan in de horeca en heb ik gewerkt van Maastricht tot aan Groningen en kwam uiteindelijk in Den Haag terecht waar ik mijn ware liefde heb ontmoet en werd tevens ook verliefd op Den Haag”.

In Den Haag werkte de eigenaar bij verschillende restaurants en een snackbar. Wanneer hij in 2001 een snackbar op de Vlierboomstraat te koop zag staan, nam hij de zaak gelijk over.

“Ik ben altijd betrokken zowel naar mijn personeel als naar mijn klanten toe”

Dagelijks werk ik hard in mijn zaak en ben ik betrokken naar zowel mijn personeel als naar de klanten toe. Ik ken mijn loyale klanten en wat ze graag eten. Het liefst sta ik achter de grill of in de keuken zodat ik alles onder controle kan houden. Je zult mij niet snel zien zitten, lol maken en alleen maar drinken terwijl het personeel aan het werken is, dat past niet bij me, aldus de eigenaar van De Lotus.

Onze specialiteit

Wij zijn gespecialiseerd in Spareribs. Het vlees is altijd vers en alle voorbereidingen doen wij zelf met de hand. We koken het vlees en daarna wordt alles zorgvuldig gegrild. Bovendien maken wij onze eigen sauzen waarin het vlees wordt gemarineerd.

Kwaliteit van ons eten

Het assortiment bij ons is breed en wij willen ervoor zorgen dat de klant elke smaak bij ons kan vinden.

Naast het feit dat de klanten Spareribs bij ons kunnen eten, is er shoarma te krijgen in zowel kip vlees, lamsvlees of varkensvlees.