Broodje shoarma

Bestel broodjes op elk moment van de dag

Wil je broodjes bestellen in Den Haag? Ben je onderweg naar huis en heb je geen zin of tijd om zelf te koken? Heb je trek in een lekkere broodje shoarma en eet je het liefst thuis? Dan is broodje bestellen bij snackbar grillroom De Lotus een uitstekend idee. Wij hebben verschillende soorten smaken: Een lekkere broodje shoarma of kip of falafel. Gebruik onze app of bestel via onze website als je woonachtig bent in Den Haag of omstreken.

Een breed keuze aan lekkere broodjes vindt u enkel bij Snackbar Grillroom De Lotus. Wij hebben voor zowel de vlees liefhebbers als vegetariërs de heerlijke broodjes.

Broodje Falafel [vegetarisch]: Falafel is een Arabisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes van gestampte kikkererwten en/of tuinbonen. Volgens sommigen is het bedacht door Kopten in Egypte om in de vastentijd als vleesvervanger te dienen [bron: Wikipedia]

Broodje Shoarma: is een gerecht uit de keuken van het Midden-Oosten. De naam duidt op het meestal verticaal opgestelde spit, waaraan plakken in specerijen gemarineerd lamsvlees, kip, kalkoen of rundvlees geroosterd wordt. Dit geroosterde vlees wordt in repen afgesneden en kleiner gesneden en in een pitabroodje of van het bord gegeten. In Nederland en België wordt ook varkensvlees gebruikt. [Bron: Wikipedia ]

Broodje / Pita kaas gezond: Het is belegd gezond broodje [stokbrood of pita] gevuld met belegd met kaas, ham, een gekookt ei in plakjes, groenten zoals sla, rucola, tomaat, paprika of komkommer.

Broodjes bestellen in Den Haag? Ga naar onze website of download gratis onze App om ze af te halen of te laten bezorgen!